Hoe werkt het?

Mijn aanpak

Gangbare methodes gaan veelal uit van bestaande competenties en ervaring. Hierbij is vaak onvoldoende aandacht voor de dieper liggende wensen en verborgen kwaliteiten. Mijn methode is hierin anders: verlangens sluiten niet altijd aan bij iemands talent. Sterker nog, ik ga er in beginsel vanuit dat deze twee zaken los staan van elkaar. Ook schenk ik veel aandacht aan vitaliteit, als bron voor energie. Dit geeft openingen tot nieuwe inzichten en keuzes. Vanuit een persoonlijke benadering worden competenties en dromen gezocht en onderzocht. Niets blijkt daarin onmogelijk.....

 

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en samen bepalen we het doel van ons traject, stellen vast welk aanbod passend is en hoeveel tijd we daarvoor nodig denken te hebben.

Komt de loopbaanvraag voort vanuit de werkgever is het vaak wenselijk het totaalpakket af te stemmen op de specifieke vraag. Dit resulteert dan in een offerte op maat, waardoor de kosten dan vooraf vastgesteld zijn.

Teamtrainingen zijn trainingen op maat. Op verzoek geef ik daar ook een prijs voor.

Als de offerte akkoord is, kunnen we aan de slag.

Het resultaat

Ik maak graag het verschil met andere trainers door borging van het resultaat. Dat doe ik door het resultaat meetbaar te maken: we spreken duidelijk af welk resultaat er na afloop van het traject moet zijn. Dat kan een helder omschreven loopbaandoel zijn met een stappenplan, een nieuwe baan, of meetbare verandering in een team. Om het resultaat nog beter te borgen bied ik ook nazorg. Na een afgesproken periode bespreken we of het resultaat nog steeds naar tevredenheid is en of er nog iets is dat aandacht nodig heeft. Zo blijft de investering ook op langere termijn haar rendement waarmaken.

Contact informatie

Op de Bies 2
6333 BX Schimmert

06 - 25 05 23 40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.