SAMENWERKEN MOET VAKER DAN HET HOEFT

Teams en werk

Van samen wérken naar sámenwerking, focus hervinden en het rendement vergroten, van tevredenheid naar betrokkenheid en vooral van frustratie naar inspiratie! Dát zijn de onderwerpen waarvoor ik trainingen op maat kan verzorgen.

Hierbij is het uitgangspunt om vast te stellen welk kernpatroon typisch is voor het team. Dit is de voedingsbodem van mijn toegevoegde waarde. Elke vorm van training krijgt hierdoor een duurzaam effect. Mijn specialisatie ligt bij het onderwijs. Mijn passie is het om teams weer met plezier en rendement samen te laten werken.

Directie of bestuur van de organisatie bepaalt de doelen die de teams dienen na te streven. De bedrijfsmissie is vaak de "kapstok". Hier begint de uitdaging voor zowel team als directie, om de einddoelen op een efficiënte, maar ook duurzaam betrokken, wijze te bereiken.

Voor de aanpak maak ik een programma op maat, dat kan variëren van een inspiratie volle dag tot een programma dat over enkele weken tot maanden verspreid is. Betrokkenheid vanuit het management is gedurende het gehele traject onontbeerlijk en mede bepalend voor de resultaten op lange termijn.

Impressie

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 4.jpg

Contact informatie

Op de Bies 2
6333 BX Schimmert

06 - 25 05 23 40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.