Als team werken aan jullie samenwerking of werken aan je professionele ontwikkeling. Voor acceptatie en nieuwe dynamiek.

Teamtraining

Als team werken aan jullie samenwerking of werken aan je professionele ontwikkeling. Voor acceptatie en nieuwe dynamiek.

Profiteert iedereen van de frisse wind door je organisatie?

Jullie zitten allemaal in hetzelfde schuitje

Of dat schuitje nu een zinkend schip is of een vertrekkend cruiseschip op weg naar de meest waanzinnig mooiste bestemming: als er dingen veranderen, moeten jullie óók als team nog wel eerst heelhuids door de branding. Dat is juist in het onderwijs wel een punt. Want meestal is er al zoveel gebeurd. Is de spanning misschien al opgelopen. En wat moet je dan met dat team dat geen team meer is, of dat op termijn geen team meer zal zijn?

Voor jezelf en toch samen

Wie door de branding wil zal individueel moeten zwemmen. Maar hoe zonde is het als iedereen dezelfde kant op moet, en je elkaar volledig loslaat? Juist een crisis kan aanleiding zijn om alle maskers te laten vallen. Je kent elkaar als geen ander, dus je kent ook elkaars kwaliteiten. Je voelt dezelfde emoties. Je kunt elkaars blinde vlekken aanwijzen. De perfecte basis om als team te ontdekken wat jullie bindt of om als team te werken aan jullie individuele kansen.

Werken aan:

Harten luchten en emoties delen

De vinger krijgen achter datgene wat écht speelt

Gezamenlijk verkennen van nieuwe toekomst

Inspelen op elkaars kwaliteiten

Bouwen aan onderling vertrouwen

Ruimte maken voor individuele wensen

Bepaal zelf de invalshoek

Een teamtraining is altijd maatwerk. Op offerte. Dat geeft ruimte voor een volledig eigen invulling. Wat vast staat, is de combinatie van gesprekken als team en gesprekken zonder leidinggevende, en los met leidinggevende. Als Expert Teamtrainer kan ik snel de schakeling maken naar jullie ontstane dynamiek. En door mijn eigen achtergrond in het onderwijs hoeft niemand zich druk te maken over al het jargon. Ons doel? Dat kan een afscheid zijn in stijl. Waarin je als team samen nog dit traject loopt om elkaar ook daarin te versterken. Maar het kan ook een nieuwe begin zijn. Een herstart. Of een feestelijke jaaropening binnen vers geïmplementeerde systemen. Honderd procent aandacht voor jullie als mens. Dát traject ga ik graag met jullie in!

Kies je teamtraining op maat

Koers bepalen

Gericht op je eigen kwaliteiten en wensen, voor duurzame vitaliteit van alle teamleden en succes als team.

Kansen pakken

Gericht op nieuwe functies, banen en kansen. Met aandacht voor je pitch, je CV en motivatie.

Samenwerken

Gericht op (her)startende teams na turbulente tijden. Van samen werken naar samenwerking.

Dit zeggen anderen

Footer Logo

Copyright © STEINBUSCH. All rights reserved.
Website by Noir